Danes smo se v zbrali na delavnici Nia Technique z namenom pridobivanja zavedanja našega dihanja. Dihanje je naša življenjska energija, je gorivo, katero čisti celice v telesu in zaznamuje začetek in konec življenja. Neguje in čisti telo, odstranjuje ogljikov dioksid, toksine in presnovne odpadke iz celic. Na delavnici smo se posvetili različnim tehnikam dihanja, raziskovali smo kaj se dogaja z našim telesom med dihanjem, spoznali smo

Danes smo se v zbrali na delavnici Nia Technique z namenom pridobivanja zavedanja našega dihanja.

Dihanje je naša življenjska energija, je gorivo, katero čisti celice v telesu in zaznamuje začetek in konec življenja. Neguje in čisti telo, odstranjuje ogljikov dioksid, toksine in presnovne odpadke iz celic.

Na delavnici smo se posvetili različnim tehnikam dihanja, raziskovali smo kaj se dogaja z našim telesom med dihanjem, spoznali smo se z znaki zdravega in nezdravega dihanja ter se naučili krepiti svoje notranje organe s posebnimi zvoki izdiha…. Najbolj pa nas je spravila v dobro voljo smejalna tehnika  :))))))

Vse kar smo se naučili smo kasneje tudi uporabili v plesnih koreografijah.

V drugem delu delavnice pa smo se posvetili bližajočim se praznikom in temu primerno zaplesali v ritmih božičnih pesmi in odprli srce za vse nas, za vse dobro in vse lepo…

Na koncu je sledila čajanka z obilo slastnih dobrot, pisanje pisma in seveda odpiranje daril.... pa še rojstni dan smo praznovali!

Vzdušje je bilo zares čarobno, polno lepih, spodbudnih besed in želja za naprej.....

HVALA od srca vsem mojim soplesalkam in soplesalcu....