kennismakingsles Nia Moving to Heal | Nia
NiaNow.com Menu
kennismakingsles Nia Moving to Heal

kennismakingsles Nia Moving to Heal

August
23
Marianne Schenck

kennismakingsles Nia Moving to Heal

kennismakingsles Nia Moving to Heal

Event Type: Other

Start: Sunday, August 23, 2015 at 1:30pm

End: Sunday, August 23, 2015 at 2:30pm

Notes About This Event

Deze les is een introductie van Nia Moving to Heal.Bevalt het je, dan kan je meteen inschrijven voor de lessenreeks die start eind september.

Nia Moving to Heal is voor jou als je te maken hebt met fysieke en mentale uitputting, CVS, fybromyalgie, depressie, extreme spanning en stress, ...

Het doel van een Nia Moving to Heal les is simpel: dat je je beter voelt – op fysiek, mentaal, of spiritueel vlak. Nia Moving to Heal draait om de sensatie en de vreugde van het samen dansen op inspirerende muziek, er is geen “moeten”, er is geen oordeel. We gaan voor het plezier van het bewegen, je leert luisteren naar je lichaam, en je ervaart hoe bewegen en dansen kunnen bijdragen aan je welzijn.

Een les duurt een uur, inclusief rustmomenten. Ze begint rustig, gaat over naar een intensievere fase, en eindigt met een cooling down. Het tempo wordt langzaam opgebouwd, en de bewegingen zijn eenvoudig en worden vaak herhaald. Tegelijk word je uitgenodigd aandacht te geven aan de signalen van je lichaam, zodat je steeds meester blijft over wat je doet en je je grenzen respecteert.

This event will be registered through a third party service. A new page will open to sign in or register.