Jeanne van der Huure | Nia
NiaNow.com Menu
Jeanne van der Huure

Jeanne van der Huure

  • nia.jeanne@outlook.com
  • 06 - 29431934

Jeanne van der Huure

Gouda, Zuid-Holland, Netherlands

Welkom op mijn profiel van de Nia site! Ik geef Nia, Nia Moving to Heal en Ageless Grace lessen en workshops in Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Gouda en omgeving.

Van Nia word ik altijd vrolijk. Het is voor mij een ideale combinatie van verschillende bewegingsvormen als onder meer jazz-dance taekwondo en yoga.Ik krijg er energie van!!  Ik ben gaan lesgeven omdat ik dit graag met anderen wil delen. De aandacht voor de verbinding tussen lichaam en geest is in elke les voelbaar. Nia is nooit hetzelfde; de verschillende routines en foci als ook mijn eigen invulling ervan dragen hier toe bij.

Ageless Grace zijn 21 speelse oefeningen voor een leven lang comfort en gemak. Het is een tijdloos fitnessprogramma voor lichaam en geest. Het traint onder meer je analystisch denkvermogen en je geheugen. Verder stimuleert het je creativiteit en je verbeelding. Je wordt er net als bij Nia meer flexibel en mobiel van. Ageless Grace wordt gedaan op een stoel, zodat het voor bijna iedereen toegankelijk is.

Dansen en muziek zijn voor mij van kleins af aan passies. In verschillende vormen komen ze tot uiting in mijn leven.

Over Nia heb ik voor het eerst gelezen in de Sante en vrijwel direct daarna heb ik me opgegeven voor de White Belt. Enige tijd later heb ik de Green Belt gedaan en vond ik het tijd om Nia te gaan delen met anderen en ben ik begonnen met les geven.Afgelopen juni heb ik de opleiding voor Ageless Grace docent gevolgd.

more
less

My Nia Classes

Day(s)sort icon Time Location Link
Monday 8:00pm - 9:00pm UMAI, Centrum voor Bewustzijn
Prinses Marijkestraat 20, 2404 BC Alphen aan Den Rijn, Nederland
view this class
Wednesday 8:15pm - 9:15pm Present Movement
Thorbeckelaan 2, Gouda, Nederland
view this class
I don't have any trainings scheduled at this time. Please check back later.