Gabriella Joó | Nia
NiaNow.com Menu
Gabriella Joó

Gabriella Joó

  • gabonia@outlook.com
  • +36304424746

Gabriella Joó

Budapest, Budapest, Hungary

Gyerekkoromban a mozgás természetes része volt az életemnek, de tinédzserként a lázadás melléktermékeként szépen lassan elkopott mellőlem. A későbbiekben próbálkoztam sokféle sporttal, de nem tudtam hosszan kapcsolódni egyikhez sem. Tudtam, éreztem, hogy szükségem van a mozgásra, de nem találtam az „igazit”.

A NIÁ-val 2008 tavaszán ismerkedtem meg, egy hozzám nagyon közelálló „lélek-testvérem” jóvoltából. Most is a fülemben csengenek a szavai, amikor megérkeztük az órára:

„Ez jó lesz neked, mert nem kell szabályoknak megfelelni; van benne szabadság!”

Csak később jöttem rá, hogy tökéletesen igaza volt. Az önfeledt, korlátok nélküli, mozgás öröme fogott meg először a NIÁ-ban. Azóta több kapcsolódási pontot is találtam ebben a fantasztikus mozgásban, amit mindig táncnak nevezek, ha bárkinek a NIÁ-ról mesélek. Ez is nagyon szimbolikus, hogy nekem a tánc része a leghangsúlyosabb, a harcművészetek és a gyógyító technikák mellett, amelyek nem kevésbé fontosak.

Nekem a tánc az a mozgás, ahol valóban önmagam vagyok, ahol megélem a pillanatot minden dimenziójában. Egyszerre lehetek harcos amazon és naív királylány, gondtalan gyermek és öntudatos felnőtt. Minden egyensúlyba kerül. Nincs ítélkezés, csak elfogadás van 

more
less

My Nia Classes

Day(s)sort icon Time Location Link
Wednesday 7:00pm - 8:00pm The Shift
1062 Budapest, Andrássy út 35, Magyarország
view this class
I don't have any trainings scheduled at this time. Please check back later.