Clarissa Mainzer | Nia
NiaNow.com Menu
Clarissa Mainzer

Clarissa Mainzer

  • mainzer.clarissa@gmail.com
  • 06-24477629

Clarissa Mainzer

Nia White Belt Teacher
Deventer, Overijssel, Netherlands

De reden dat ik les geef is dat ik jou Nia graag wil laten ervaren én ik vind dansen en lesgeven super leuk om te doen. Het is voor iedereen mogelijk te bewegen met plezier door te luisteren naar jouw unieke lichaam, je conditie te verbeteren zonder prestatiedrang en lekker in je vel te zitten. ​Mijn les tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Na een les voel jij je blij en energiek.

​Dansen doe ik al mijn hele leven. Het begon als klein meisje met meedansen met uitzendingen van TopPop. Ik danste jaren Klassiek ballet, Musical, Argentijnse Tango, Salsa, Biodanza en de 5 ritmes.

In 2011 ontdekte in Nia en kort daarop besloot ik de White Belt (1e  training in Nia) te volgen. Tijdens de White Belt clickte de danser in mij met de fascinerende Nia technique. Ik wist: hierin wil ik lesgeven, dit wil ik met anderen delen. Door Nia ontdekte ik dat de combinatie van dansen en lesgeven mij veel plezier en vreugde geeft.

​Kom zelf deze unieke, speelse en energie gevende manier van dansen en bewegen ervaren op jouw manier en jouw conditieniveau.

​De mix van bewegingsvormen (dans, vechtkunsten en yoga), de afwisselende stijlen van muziek en ritmes spreken uiteenlopende energieën aan die we allemaal in ons hebben. Nia nodigt jouw uit deze op een speelse en helende manier tot uitdrukking te brengen.

De klik van de Nia choreografie met de zeer diverse muziek is magisch en maakt blij. De mindfullness en lichaamsbewustwording maken Nia een compleet totaalpakket voor lichaam en geest.

Ik verheug mij jou op mijn enthousiaste, speelse en inspirerende manier de magie van Nia dans te laten ervaren. Zodat jij je goed voelt van binnen uit en expressie kan geven aan jouw unieke lichaam op jouw manier. Your body's way zoals we in Nia zeggen.

Tot dan(s)!

more
less

My Locations

Location Link
Kunstcircuit
Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer, Nederland
view this location

My Nia Classes

Day(s)sort icon Time Location Link
Friday 9:00am - 10:00am Kunstcircuit
Keizerstraat 70, 7411 HH Deventer, Nederland
view this class
I don't have any trainings scheduled at this time. Please check back later.