Anett Szántó | Nia
NiaNow.com Menu
Anett Szántó

Anett Szántó

  • niaanett@gmail.com
  • +36703334535

Anett Szántó

Nia Blue Belt Teacher
Budapest, Hungary

Az egész úgy kezdődött, hogy valamikor 2010-ben egy fitneszközpont nyílt napján kerestem a nekem való órát, amikor belecsöppentem egy csodálatos közösségbe, ahol mindenki mosolygott és láthatóan örömmel mozgott, táncolt. Engem is elragadott, azóta vagyunk elválaszthatatlanul együtt mi, a Nia és ÉN.

Elvarázsolt a zene, a tánc és elvarázsoltam magam, mélységeken és magasságokon keresztül fedeztem fel időről-időre önmagam olyan részeit, amiket eddig észre sem vettem, vagy nem voltam feléjük kellő figyelemmel, kerültem egyre közelebb önmagamhoz, gyógyultam, változtam, finomodtam, tanultam meg szeretni a testem, kerültem harmóniába önmagammal.

Aztán egyre inkább erősödött bennem az érzés, milyen jó lenne másokkal is megosztani ezt a csodát és átadni az örömöt, amit én a táncomban megélek. 2014 elején lettem fehér öves NIA tanár, Ann Christiansen-től tanultam, majd 2016-ban Debbie Rosas Freedance képzésén vettem rész, a kék övet pedig 2017-ben végeztem Helen Terryvel.

Szóval valahogy így lettünk igazán MI: NIA + ÉN + TE

Egyszer szembejött velem ez a mondat: “Tegyél valami jót a testeddel, hogy a lélek kedvet kapjon ahhoz, hogy benned lakjon!” Én egy ideje már eszerint élem a mindennapjaimat. Mit szólnál hozzá, ha együtt tennénk?

more
less

My Locations

Location Link
Óbudai Kulturális Központ
Budapest, San Marco utca 81, Magyarország
view this location

My Nia Classes

Day(s)sort icon Time Location Link
Thursday 6:15pm - 7:30pm Óbudai Kulturális Központ
Budapest, San Marco utca 81, Magyarország
view this class
I don't have any trainings scheduled at this time. Please check back later.